L'ordre per al petits

Com totes sabem els petits tenen tendència a imitar el que veuen fer, tant si és als seus pares com germans/es, per això és molt important donar-los un bon exemple i ensenyar-los

que si tenen cura i ordenen les seves joguines, material escolar, contes o roba, serà més fàcil després trobar aquestes coses, aprendran a cuidar-les i valorar-les i adquiriran rutines que els resultaran molt útils en la seva futura vida d'adults.

Si adequàs un espai per a cada cosa, podràs ensenyar-los que cada cosa té el seu espai i que és allà on desprès de cada activitat, o moment del dia que vosaltres decidiu, s'han de guardar aquestes coses quan s'acaben de fer servir.

Per aconseguir que ells mateixos recullin les seves coses s'ha de crear un espai còmode i assequible per a tal propòsit, que vegin que ordenar no és una cosa complicada, sinó una tasca que hem de inculcar com a part del mateix joc.

També hem de practicar el reciclatge i la selecció del que està trencat o ja no serveix, d'aquesta manera no ens trobarem amb un munt de joguines que no sabrem on posar i que ens farà molt més difícil la tasca de tenir-ho tot organitzat en l'espai que hàgim triat per a fer-ho.

8 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo