Per què contractar una organitzadora professional d'espais?


Tots tenim a casa aquest racó on anem acumulant coses que ja no fem servir però que no volem o no sabem tirar, en garatges, trasters, armaris, però que a poc a poc es van deixant sense espai per a les coses que sí que fem servir realment i que a la fi arriben a complicar-nos el dia a dia per manca d'espai o organització.

Està comprovat que en una llar entren més coses de les que surten amb el resultat de que nostra casa es va omplint d'articles que a la llarga no necessitem o fem servir: revistes, joguines, roba, sabates, complements, llibres ... i un llarg etcètera. Totes aquestes coses han deixat de ser útils, però decidim guardar per si de cas, per si de cas què?


Si pensem detingudament, val la pena guardar alguna cosa durant cinc, deu, o fins i tot quinze anys per si la fem servir, quantes vegades? una, dues ... o cap, després resulta que les coses que sí que fem servir o necessitem en aquest moment no les tenim a mà per falta d'espai.


No seria millor anar buidant armaris, trasters, garatges, prestatgeries, de totes aquelles coses que ja no fem servir i quedar-nos només amb l'útil, bonic i pràctic ?. Naturalment, però la dificultat per aconseguir això és el que ens causa el problema.


Aquí és on les professionals com jo aportem solucions i pautes per ajudar a totes les persones que ho necessiten a aconseguir una llar més còmode i organitzat !!


15 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo